Saturday, March 29, 2014

Ahlan Wa Sahlan..

Assalamualaikum w.b.t

Dah bersawang blog ni. Dah masuk 2014 pun.

Alhamdulillah, selamat sudah adik Shafy lafir ke dunia pada 16/12/13 yang lepas. Sejak dah nak time bersalin sampai la la ni, bz memanjang, sambil2 berehat dan berpantang. Dah 3 bulan pun, next week dah nak masuk office.

Dalam 3 bulan ni, maaf lah mmg blog ni x ter update, dan maaf sangat2 pada sesiapa yang ada contact pasal Pati Delima, masalah hp dan masalah kesihatan yg tak menggalakkan jadi ada sesetengah tu tak dapat saya reply. Ampun ye! :(

Apa2 pun, since tgh settle down dgn new routine nie ( mmg havoc la ada 2 hero!) , mana2 yang order Pati Delima insy kami cuba usahakan. Buat masa ni, COD di kawasan Johor Bahru / Skudai masih berjalan seperti biasa.

Harga Borong maintain RM12/botol = RM288 1karton (24 botol). Free Delivery area JB/Skudai (Ahad - Kamis).

Owh, ada yg tanya dari S'pore. Kalo anda dari Spore, boleh meet up kat kawasan2 berdekatan, so boleh jimat kat harga post kan ;)

Anything please SMS or WA : +6019-7507874 (Awi)


*** 
Ada yg sms sy bertanya samada orang mengandung boleh minum pati ni. Boleh ker?
A: Ye boleh, di antara khasiat nye boleh menaikkan hb dalam badan, dengan izin Allah jua.

#prayforMH370